Koor Deo Sacrum Loosduinen

Dirigent organist

Andre VisAndré Vis studeerde aan het Rotterdams Conservatorium orgel en kerkmuziek. Orgel studeerde hij bij Ben van Oosten en kerkmuziek bij Henk van Gelder, Arie Hoek en Folkert Grondsma. In 1999 kreeg hij zijn eerste aanstelling te Leidschendam. Hier werkte hij zowel in de Kruisheuvelkerk als in de Dorpskerk als cantor-organist.
Sinds 2004 is André Vis als organist-dirigent verbonden aan de Onze Lieve Vrouw Hemelvaartkerk van de parochie de Vier Evangelisten in Den Haag-Loosduinen.

In 2003 nam hij deel aan het second international conductors course in Amsterdam.
In 2004 begon hij met de studie koordirectie aan de hogeschool IDE bij Joop Schets, waar hij in 2008 zijn diploma koordirectie 1e fase behaalde. De 2e fase koordirectie behaalde hij in 2011.

Behalve dat hij werkzaam is in Den Haag-Loosduinen is hij ook dirigent van het Woerdens Vocaal EnsembleCappella Sine Nominehet Christelijk gemengdkoor Hosanna uit Gouda en het Oratoriumkoor Alphen aan den Rijn. Als docent cantoraat en gemeentezang is hij verbonden aan de cursus kerkmuziek bevoegdheidsverklaring III te Den Haag.